Headerbild

Helsinge Dragracing Challenge 2016

SMK Söderhamn

När vi sammanfattar säsongen 2015 kan vi konstatera att det varit ett bra år för klubben och alla tävlande som valt att köra hos oss.
Banan har svarat upp bättre än förväntat med den nya asfalten, ett nytt banrekord och massor av personbästa har presterats under sommaren.
Vi har nu kört samma klasser ett par år förutom att Stock/SuperStock har kommit till som tävlingsklass, vilket SSSA med förare tackade för förtroendet med att fylla en 16-stege till Helsinge Open. Vi testade för första gången att köra en Pro-klass för Juniordragster vilket var uppskattat bland våra ungdomar.

Inför 2016 har vi valt att lägga till ytterligare en tävling vilket gör att vi kommer att köra tre tävlingar i en serie (Helsinge Dragracing Challenge) där fria startavgifter hela nästkommande säsong ligger i potten för totalsegrarna.

HO2015-02

Vi ändrar inget i klasserna till 2016 då vi tycker att samtliga klasser har fungerat bra. Vi fortsätter också med 1-dagstävlingar vilket har varit uppskattat bland våra förare under tidigare säsonger.

Vi kommer att dra igång säsongen med en Test´n Tune Torsdag 5 maj (Kristihimmelfärd) där möjlighet ges att bl.a. ta licens inför kommande tävlingar.
Därefter kör vi igång tävlingarna med följande datum:
4 Juni
6 Augusti
10 September

Klasser och tävlingsregler finns på hemsidan under dragracing.

Adress

SMK Söderhamnsavdelning Box 75 82622 Söderhamn

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@smksoderhamn.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in